Ny blogg, har kvar denna

Kommer inte blogga på den här bloggen något nu för att jag och Jennifer har en blogg tillsammans. Www.mikaelaochjennifers.blogg.se


Wihoooo

Hej! Är hemma från pappa nu, kom hem vid tolv idag, riktigt skönt att vara hemma må jag säga!:)
Bloggar från iphonen, kung investering!
Ska börja fixa mig sen blir det förhoppningsvis att möta Ida och Albin som jag saknar så mycket, sen blir det vidare mot Sanna panna och umgås med henne:))))
Pussa


Sitter på sjukhuset i Umeå och väntar på a...

Sitter på sjukhuset i Umeå och väntar på att mamma ska vara klar hos en läkare. Pappa kommer snart så då rullar jag mot Sundsvall, är sjukt trött.. kom hit redan i morse så är hur seg som helst. Big Brother ikväll.. det får jag inte missa! Pussar


Hej! Sanna fick sällskap av mig i fredags ...

Hej! Sanna fick sällskap av mig i fredags och vi var även med Linus:-) Slaggade där iallafall, sen på lördagen hjälpte jag mamma och sen följde jag till örviken. På kvällen var jag med paulina och Emma ett tag sen Julia, fick sällskap av henne inatt men nu är hon borta=) Söndag idag.. får se vad som händer, sista dagen i Skellefteå idag:-)


lov!

nu är det lov iallfall och det känns sjukt skönt.
är hemma i helgen och på måndag rullar jag med bussen ner till Umeå med mamma sen kommer fina pappa och hämtar mig där så jag slipper åka buss ända ner till Sundsvall!
pappa skjutsar upp mig till umeå på torsdagen och sover hos mamma på sjukhuset sen på fredagen tar vi bussen till skell.

ska bli skönt att träffa pappa och alla andra, komma bort ett tag:D
ikväll blir det iallfall att vara med finaste sanna.
vi ska se bb mer vet jag inte. pussar

RSS 2.0